За нас

                              Дървените аксесоакри на PM Wood  - нов тренд в модата и стила

 

Брандът е PM Wood и е подчинен изцяло на wooden лайфстайла. Брандът е обикнал дори несъвършенствата на дървото, преобразявайки го в уникални дървени аксесоари. Продуктите позволяват на аудиторията да експериментира в една нестандартна и забележима визия. Моделите са окъпани в цветовете на дъгата, готови да украсят всеки аутфит.

                                    

Идеята на PM Wood  е да произвежда красиви продукти, създадени от естествени възобновяеми ресурси. Освен постигане на стилна визия, брандът се стреми да насърчи здравословната връзка между човечеството и природата, чрез изграждането на красиви продукти, създадени от естествени възобновяеми ресурси.

                                   

PM Wood  предлага на пазара дървени слънчеви очила, дървен портфейл, дървени папионки и вратовръзки и дървен card holder. Моделите са изключително лесни и практични за използване. При изработката на дървените папионки, вратовръзки и дървеният card holder се предлага възможността клиентът да опише визията си за желания аксесоар, а PM Wood да я пресъздаде в реален продукт. PM Wood са иноватори в България - първите, които изработват дървена вратовръзка. Дървена вратовръзка, която има реална възможност да създаде нов тренд в модата и стила.

                      

При изработката на дървените аксесоари се влагат висококачествени материали.

PM Wood представя модерната и същевременно натурална градска визия, подчинена на прецизно подбрани дървени аксесоари.